Marjolein Jupijn


wie

Je bent goed terecht bij mij als je een praktische, oplossingsgerichte, no nonsense coach zoekt die, op prikkelende wijze en met humor, je helpt je uitdagingen in nieuw perspectief te zetten. Mijn bouwjaar is 1967.

 
In het bedrijfsleven heb ik gewerkt als personeelsadviseur en manager human resources, met accent op persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, verzuimmanagement en begeleiding van ontslag- en outplacement.


In 2009 ben ik gestart met mijn coachingspraktijk, gespecialiseerd in loopbaanvragen, stressmanagement en preventie van burn out.
Mijn clienten zijn particulieren en bureaus voor personal coaching & training.  Afspraak maken...

Marjolein Jupijn
Marjolein Jupijn

hoe

Een luisterend oor, gesprek en het professioneel voorhouden van een spiegel is iets waaraan veel mensen behoefte hebben en wat ik in ieder geval kan bieden. Maar er is meer. 

 

Mijn begeleiding ondersteunt je bij het helder krijgen van de realistische keuzemogelijkheden die je hebt. Je bent daarbij uiteraard zelf verantwoordelijk voor het maken van die keuzes en het aanvaarden van de consequenties daarvan voor je werk en je privé-leven. Of het nu gaat om loopbaanvragen, persoonlijke ontwikkeling, managementadvies of stressmanagement: de begeleiding die ik bied is kortdurend en oplossingsgericht.


Voor loopbaanvragen en persoonlijke ontwikkelingsvragen maak ik gebruik van de Jung-gedragsvoorkeurtest en loopbaantests.
Een consult duurt gemiddeld een uur. Het aantal consulten en de frequentie wordt in overleg met jou bepaald. Je kunt elk moment besluiten het begeleidingstraject te onderbreken of te beëindigen. Bij verhindering verzoek ik je tijdig te annuleren; zie daarvoor ook de pagina tarief en de algemene voorwaarden. 


Mensen met burnout gerelateerde gezondheidsklachten adviseer ik eerst hun huisarts te consulteren. Mensen met (sociale) angststoornis, fobie, paniekaanvallen, ernstige depressie, middelenverslaving verwijs ik door naar gespecialiseerde begeleiding.